Jonna Järvelä

Kaunis Caramellin varaus- ja saapumisohjeet

Työskentelen kotonani, joten minulla ei ole odotustiloja. Saavuthan täsmällisesti sovittuna aikana, jotta ehdin saamaan edellisen asiakkaan valmiiksi ja valmistelemaan tilan sinua varten, kiitos.

Ajan siirrot, peruutukset ja muutokset on tehtävä viimeistään 48h ennen palvelun alkua. Alle 48h peruutetuista, siirretyistä ja muutetuista ajoista sekä palveluista  yrityksellä on oikeus veloittaa 50% varatun palvelun normaalihinnasta ja kokonaan peruuttamattomista ajoista 100%. Sairastapauksessa asiakkaalla on mahdollisuus siirtää varaamaansa aikaa kerran veloituksetta uuteen ajankohtaan 1kk sisällä alkuperäisestä ajasta. Uudella ajalla ei ole peruutus- eikä siirtomahdollisuutta ja siitä veloitetaan koko varatun palvelun summa. Useista/toistuvista ajansiirroista ja peruutuksista yrityksellä on oikeus veloittaan koko palvelun summa ja pidättäytyä varaamasta uutta aikaa. Jos asiakas ei saavu 20 minuutin kuluessa sovitusta ajasta eikä ole ilmoittanut peruvansa, aika perutaan automaattisesti. Myöhästyminen ei pidennä varattua aikaa.

Varausvahvistuksen yhteydessä asiakkaan tulee antaa joko yhteystietonsa tai maksaa palvelu etukäteen. Jos asiakas ei saavu varatulle ajalle ja palvelu on maksettu etukäteen, yrityksellä ei ole velvollisuutta palauttaa maksua. Etukäteen maksetut palvelut toteutetaan aikaisintaan silloin kun suoritus näkyy yrityksen tilillä. (Yhteystiedoilla tarkoitetaan etu- ja sukunimeä, puhelinnumeroa, kotiosoitetta ja sähköpostiosoitetta)

Varaamalla ajan hyväksyt peruutusehtomme ja saapumisohjeemme sekä ajankohtaiset koronaohjeemme.

Hinnat (sis alv 24%) ovat voimassa toistaiseksi.

Puhelin

044 239 5270

Osoite

Lintuvuorentie 12
45700 Kuusankoski

(Kouvola)

Avoinna sopimuksen mukaan.