Jonna Järvelä

Kaunis Caramellin varaus- ja saapumisohjeet

Työskentelen kotonani, joten minulla ei ole odotustiloja. Saavuthan täsmällisesti sovittuna aikana, jotta ehdin saamaan edellisen asiakkaan valmiiksi ja valmistelemaan tilan sinua varten, kiitos.

Ajan siirrot, peruutukset ja muutokset on tehtävä viimeistään 48h ennen palvelun alkua. Alle 48h peruutetuista, siirretyistä ja muutetuista ajoista sekä palveluista  yrityksellä on oikeus veloittaa 50% varatun palvelun normaalihinnasta ja kokonaan peruuttamattomista ajoista 100%. Sairastapauksessa asiakkaalla on mahdollisuus siirtää varaamaansa aikaa kerran veloituksetta uuteen ajankohtaan 1kk sisällä alkuperäisestä ajasta. Uudella ajalla ei ole peruutus- eikä siirtomahdollisuutta. Jos asiakas ei saavu 20 minuutin kuluessa sovitusta ajasta eikä ole ilmoittanut peruvansa, aika perutaan automaattisesti. Myöhästyminen ei pidennä varattua aikaa.

Varaamalla ajan hyväksyt peruutusehtomme ja saapumisohjeemme sekä ajankohtaiset koronaohjeemme.

Hinnat (sis alv 24%) ovat voimassa toistaiseksi.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Puhelin

040 527 1133

Osoite

Lintuvuorentie 12
45700 Kuusankoski

(Kouvola)

Avoinna sopimuksen mukaan.