HALUATKO SILEÄN JA KAUNIIN IHON?

IHOKARVAT

Mitä on sokerointi?

Sokerointi on ammattimainen ja hygieninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Sokerointi toteutetaan aina mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti.

Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Tämän vuoksi sokerilla saadaan hellävaraisesti lyhyet karvat myös intiimialueelta, kuten brasilialaisessa sokeroinnissa tehdään. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se myös kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Sokerointi tehdään aina niin nopeasti ja hellävaraisesti kuin mahdollista.

Kaunis Caramell on avoinna sopimuksen mukaan, joten varaa rohkeasti oma aikasi soittamalla numeroon 044 239 5270 tai lähettämällä vaikka WhatsAppia.

Brasilialainen sokerointi, bikini, vai string?

 

Brasilialaisessa sokeroinnissa tai tuttavallisemmin brassissa genitaalialueelta poistetaan karvoitus kokonaan edestä ja takaa tai jätetään pieni alue asiakkaan toiveesta riippuen. Brasilialainen karvanpoisto ammattilaisella tehtynä voi olla jopa mukava kokemus hetkellisestä kivusta huolimatta.

Bikinisokeroinnissa poistetaan ne karvat, jotka jäävät perinteisten bikinien ulkopuolelle. Bikini stringissä taas poistetaan karvat, jotka jäävät string-mallisten alushousujen ulkopuolelle edestä ja takaa.

Kaunis Caramell on avoinna sopimuksen mukaan, joten varaa rohkeasti oma aikasi soittamalla numeroon 044 239 5270 tai lähettämällä vaikka WhatsAppia.

Ohjeistus

Jotta saat kaiken hyödyn irti sokeroinnista ja tulos pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään, tulee poistettavan karvan olla vähintään 5-8 mm pitkää ja sinun tulee hoitaa ihoasi tunnollisesti myös sokerointien välillä.

– Kuori ihoasi hellävaraisesti 1-3 kertaa viikossa Lapinniemen Helmi kuorintahanskoilla. Muistathan pitää taukoa kuorinnasta 2 päivää ennen sokerointia ja 2 päivää sokeroinnin jälkeen.

– Kosteuta ihoasi päivittäin Lapinniemen Helmen Rauhoittavalla vartalovoiteella. Älä kuitenkaan käytä sitä sokerointipäivän aamuna.

– Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältäthän siis tänä aikana hikoilua, uintia, saunomista sekä sokerointialueella deodoranttia, hajuvettä ja itseruskettavia tuotteita.

– Ihosi on herkkä auringolle noin viikon sokeroinnin jälkeen. Muistathan suojata sen hyvin!

Huom! Palanutta ihoa ei voi sokeroida ennen kuin se on täysin parantunut.

Sokerointien hinnasto

Sokerointi

Sääret                       30 €
Koko jalat                50 €
Bikini                        20 €
Kainalot                   20 €
Kädet                        30 €
Kasvot  1 osa          15 €
Koko kasvot            40 €
String                       30 €
Brassi                       50 €

Muista tutustua myös Kaunis Caramellin Caramell kaupan tuotteisiin tai kysy lisää käyntisi yhteydessä!

Puhelin

044 239 5270

Osoite

Lintuvuorentie 12
45700 Kuusankoski

(Kouvola)

Avoinna sopimuksen mukaan.