UUTTA HEHKUA IHOLLE

KASVOHOIDOT

Kaunis Caramellin kasvohoidot

 

Kasvojen iho on jatkuvalla koetuksella. Siihen vaikuttavat mm. ilmansaasteet, säteily, lämpötilanvaihtelut ja kemikaalit. Sen takia ihon hyvä ja säännöllinen hoito niin kotona kuin kauneushoitolassa on tärkeää.

Olipa kyse epäpuhtauksista, kuivuudesta, pigmenttimuutoksista tai ikääntymisen tuomista muutoksista iholla, Kaunis Caramellin valikoimasta löytyy tehokkaita hoitoja ja tuotteita ihollesi.

Kasvohoidoissa käytämme saksalaista être belle -sarjaa sekä kotimaista luonnonkosmetiikan Ekopharma-sarjaa. Kemiallisissa kuorinnoissa käytössä ovat espanjalaisen Simildiet laboratoriesin turvalliset tuotteet.

Tervetuloa Kaunis Caramelliin kasvohoitoon!

être belle sensiplus

Kemiallinen kuorinta

Ihon kemiallisella kuorinnalla parannetaan ihon ulkonäköä. Se sopii esimerkiksi rasvaisen ja paksun ihon hoitamiseen, akneen, ryppyjen sekä arpien tasoittamiseen ja ihon pigmenttimuutosten häivyttämiseen.

Kemiallisessa kuorinnassa koko kasvoille tai vain hoidettavalle alueelle levitetään happoliuos, joka aiheuttaa hallitun ihovaurion. Iho kuoriutuu ja uusiutuu vähitellen käsittelyn jälkeen parantaen samalla ihon ulkonäköä.

Käsittelyn vahvuus määräytyy hoidettavan ongelman ja iho-alueen sekä toivotun toipumisajan mukaan. Mitä syvemmällä ihossa hoidettava ongelma on, sitä vahvempaa käsittelyä tarvitaan toivottujen tuloksien saavuttamiseksi. Kemiallinen kuorinta voidaan tehdä kertahoitona tai sarjana, toivotuista tuloksista riippuen.

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa hoitopäivän ajan. Tavallisesti iho alkaa kuoriutua noin 3 päivää hoidosta ja se voi hilseillä sekä kuivua 7 päivän ajan. Hyvien hoitotulosten saavuttamiseksi on tärkeää, että hoidon jälkeen asiakas noudattaa saamiaan kotihoito-ohjeita ja suojaa ihon auringolta.

Käytämme espanjalaisen Simildiet laboratoriesin tuotteita. He ovat erikoistuneet mesoterapian ja lääkekosmetiikan tuotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Korkealaatuiset tuotteet, innovaatiot ja jatkuva tuotekehitys ovat siivittäneet Simildiet Laboratoriesin menestystä ja yritys on nykyään läsnä maailmanlaajuisesti. Korkealaatuisen tutkimuksen ja tuotekehittelyn ansiosta Simildiet tuotteet ovat käytössä turvallisia sekä tehokkaita. Laajan tuotevalikoiman ansiosta Simildiet tarjoaa ratkaisun moniin esteettisiin ongelmiin.

Parhaimman mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi asiakkaalta vaaditaan sitoutumista hoitolahoitoihin ja hyvää kotihoitoa kemiallisten kuorintojen välissä.

Kaunis Caramell on avoinna sopimuksen mukaan, joten varaa rohkeasti oma aikasi soittamalla numeroon 040 527 1133 tai lähettämällä vaikka WhatsAppia.

Karboksiterapia

Karboksiterapia uudistaa ihoasi tehokkaasti. Näkyviä hoitotuloksi saadaan jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme 5-8 kerran sarjahoitoa. Tämä auttaa saavuttamaan pidempikestoisia ja syvempi vaikutteisia tuloksia.

Karboksiterapiassa käytetään erikoisnaamiota, joka kuljettaa hiilidioksidia ihon pinnan alle. Tämä saa ihon verenkierron sekä kasvutekijät aktivoitumaan. Ravintoaineiden ja hapen kulku käsiteltävällä alueella lisääntyy ja lymfaattinen kierto sekä verenkierto paranevat. Samalla uusien solujen tuottaminen sekä kollageenin ja elastiinin tuotanto aktivoituvat, jolloin iho siloittuu ja kirkastuu.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan tehdä ympäri vuoden.

Karboksiterapialla saatavia tuloksia ovat mm.

  • Ryppyjen ja juonteiden madaltuminen
  • Tehokas ihon puhdistuminen
  • Ihon kiinteytyminen
  • Ihon pitkäaikainen kosteutus
  • Verenkierron vilkastuminen
  • Ihon kiinteytyminen ja rakenteen paraneminen
  • Ihon epäpuhtauksien poistuminen
  • Ihon värin tasoittuminen
  • Tummien silmänalusten vaaleneminen parantuneen verenkierron seurauksena

Kaunis Caramell on avoinna sopimuksen mukaan, joten varaa rohkeasti oma aikasi soittamalla numeroon 040 527 1133 tai lähettämällä vaikka WhatsAppia.

Kasvohoitohinnasto

Ekopharman kasvohoidot

ekopharma sertifikaatit

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

EKOPHARMAN tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

Ekoklassinen          55 €
alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja voiteet

Ekoerikois               65 €
alkupuhdistus mekaaninen tai AHA-happo kuorinta, hieronta, erikoiskasvonaamio, seerumit ja voiteet

être bellen kasvohoidot

Kosteuttava Triple effect          70 €
alkupuhdistus, kuorinta, hyaluronihapon ultraääni-imeytys, naamio, hieronta, seerumi ja voide

Triple effect -hoito sopii varsinkin veltostuneelle ja syviä ryppyjä sisältävälle iholle, mutta myös iholle, joka kärsii kosteuden puutteesta. Kolmivaikutteinen hyaluronihappo on tehokas vaihtoehto injektiohoidolle. Hoito antaa välittömän kohottavan vaikutuksen. Triple effect -tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai allergisoivia aineita.

Aloe vera                                       70 €
alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, hyaluronihapon ultraääni-imeytys naamio, hieronta ja voiteet

Aloe vera -kasvohoito sopii erityisesti kuivuudesta kärsivälle iholle tai sekaiholle. Erikoistapauksissa myös herkälle iholle. Hoidossa käytettävien tuotteiden pääraaka-aineena on aloe vera -kasvi, joka sisältää runsaasti uudistavia ja elvyttäviä ainesosia. Se kosteuttaa, poistaa tukoksia, uudistaa, ehkäisee tulehduksia, supistaa ihohuokosia ja tehostaa verenkiertoa. Aloe vera sisältää myös luonnollisen UV-suojan sekä viilentää ja parantaa auringon polttamaa ihoa ja palovammoja.

Golden skin                                   79 €
Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, ampulli, hyaluronihapon ultraääni-imeytys, naamio, pitkä hieronta, silmänympäryshoito ja voide  

Golden skin -kasvohoito sopii erityisestä aikuiselle iholle. 22 karaatin kultaa ja kaviaariuutetta sisältävät tuotteet tuovat kasvohoitoon luksusta, samalla kiinteyttäen ja uudistaen ihoa. Tuloksena on tasaisempi ja sileämpi, kosteutettu iho.

Energy                                             70 €
alkupuhdistus, timanttikuorinta, naamio, hieronta, seerumi ja voide

Energy-kasvohoito sopii kaikenikäisille ihoille, jotka kaipaavat kirkastusta ja energiaa. A-, E- ja C-vitamiinejä sisältävät tuotteet kirkastavat väsynyttä ja sameaa ihoa sekä suojaavat ihoa tehokkaasti ennaltaehkäisten ikääntymisen merkkejä.

Time Control                                 79 €
alkupuhdistus, AHA happokuorinta, ampullin imeytys ultraäänellä, naamio, hieronta, silmänympäryshoito, seerumi ja voiteet

Time Control -hoito sopii erityisesti vaativalle aikuiselle ja ikääntyvälle iholle. Tuotteet sisältävät puhdasta kollageenia sekä aktiivisia ainesosia. Hoidolla on välitön kohottava vaikutus. Time Control -linjan tuotteet vähentävät säännöllisessä käytössä tehokkaasti ryppyjä ja ne sopivat myös lisähoitona ryppyinjektioihin. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä.

Bali                                      90min  70 €

Rentouttavaan hierontaan ja tuoksu maailmaan perustuva hoito kasvoille, decolteelle, selkään, käsiin ja jalkoihin. Yrtit, mausteet ja eteeriset öljyt kuorivat syväpuhdistaen, elävöittäen ja vilkastuttaen verenkiertoa. Vitamiinirikas tehokosteusvoide pehmittää ja kirkastaa hellien ihoa ja aisteja ylellisellä lotuksen tuoksulla. Hoito sisältää runsaasti eri eksoottisia raaka-aineita joten hoito ei sovi tuoksuherkille.

Muut kasvohoidot

Nuorten kasvohoito 11-16v                                   55 €
alkupuhdistus, kuorinta, ihon lämmitys, kevyt mekaaninen puhdistus, naamio, kevyt hieronta ja voiteet

Nuorelle sopiva kasvohoito, joka tehdään ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Samalla jutellaan myös ihosta, kasvojen hoidosta sekä kotihoidon tärkeydestä.

Mekaaninen ihonpuhdistus                                  65 €
alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus mekaanisesti, seerumi, naamio, hieronta ja voiteet

Cerazyme anti-age kasvohoito ja epilaatio      55 €
alkupuhdistus, ihon esikäsittely, DNA ampulli, vahanaamio, DNA ampulli, hieronta ja voide

Hoito vähentää ikääntymisen merkkejä, auttaa kehoa korjaamaan kudoksia, sekä kosteuttaa ja samalla poistaa ihokarvat lähes kivuttomasti. Hoito hellii ihoa Q10 entsyymeillä, Marine DNA:lla ja kosteuttaa luonnollisilla ainesosilla luoden eräänlaisen suojamuurin ihon suojaksi karvanpoistoa varten ja antaa samalla iholla nuorentavan vaikutuksen.

Crezyme anti-age pigmentti ja epilaatio           55 €
alkupuhdistus, ihon esikäsittely, DNA ampulli, vahanaamio, DNA ampulli, hieronta ja voide

Crezyme anti-age pigmentti -kasvohoito korjaa sarjahoitona pigmenttimuutoksia sekä ihon pintaan että syvempiä kerroksia. Iho näyttää tasaiselta, kirkkaammalta ja kosteutetulta pidempään. Hoito vähentää ikääntymisen merkkejä, auttaa kehoa korjaamaan kudoksia, sekä kosteuttaa ja samalla poistaa ihokarvat lähes kivuttomasti. Hoito hellii ihoa Q10 entsyymeillä, Marine DNA:lla ja kosteuttaa luonnollisilla ainesosilla luoden eräänlaisen suojamuurin ihon suojaksi karvanpoistoa varten ja antaa samalla iholla nuorentavan vaikutuksen.

En tiedä mitä tarvitsen mutta tee taikojasi     85 €
90min täyttä hemmottelua! Kartoitetaan alussa Sinun ja ihosi tarpeet ja tehdään taikoja 😊

Kasvo ja decoltee hieronta                                    34 €

Kemialliset kuorinnat

Sama 83 €
sarjahoidot:
3 kertaa  239 €
4 kertaa  308 €
5 kertaa  374 €
6 kertaa  449 €

Salisyyli- ja mantelihappoa yhdistävä hoito sopii erityisesti rasvoittuvalle ja ongelmalliselle iholle tulehdusten vastaisten ja antibakteeristen ominaisuuksiensa vuoksi. Sitä suositellaan mm. akneihon tulehdusten ja aknearpien hoitooon, rasvaisen ihon ja tali-ihottuman hoitoon sekä liikasarveistumisen ja pigmentaation hoitoon. Käsittely sopii myös selän aknen sekä karvatuppitulehdusalueiden ja sisäänkasvaneiden karvojen hoitoon.

Hoito tehdään yksilöllisten tarpeiden mukaan 3-5 kerran sarjahoitona kahden viikon välein. Jatkossa sitä voidaan tehdä ylläpitohoitona kerran kuukaudessa.

Asiakasta suositellaan käyttämään Skin Repair -voidetta koko hoitojakson ajan sekä käyttämään aurinkosuojaa.

Lightening 83 €       
sarjahoidot:
3 kertaa  239 €
4 kertaa  308 €
5 kertaa  374 €
6 kertaa  449 €

Lightening-hoito sopii erityisesti velton ja harmaantuneen ihon kirkastamiseen sekä pigmentin vaalentamiseen. Sitä voidaan tehdä myös kehon alueille, jotka ovat tummentuneet iän myötä sekä kainaloiden, kyynärpäiden, polvien ja nivusalueen pigmentin vaalentamiseen.

Hoito tehdään yksilöllisen tarpeen mukaan 4-6 kerran sarjahoitona viikon välein. Jatkossa sitä voidaan tehdä ylläpitohoitona 1-2 kertaa vuodessa. 

Asiakasta suositellaan käyttämään Lightening-voidetta sekä Lightening Plus -seerumia koko hoitojakson ajan ja käyttämään aurinkosuojaa.

Yellow TCA 92 €     
sarjahoidot:
3 kertaa  269 €
4 kertaa  348 €
5 kertaa  426 €
6 kertaa  509 €

Yellow TCA -happokuorinta on tehokas anti-age hoito, jolla on erittäin voimakas nuorentava ja kohottava vaikutus. Hoito aktivoi solujen jakaantumista ja uudistumista, poistaa pieniä ryppyjä ja pienentää syviä uurteita, parantaa ihon väriä, poistaa pigmenttiläiskiä sekä kiinteyttää ja palauttaa ihon kimmoisuuden. Se myös poistaa aknearpia, tavallisia arpia sekä strioja (raskausarpia).

Hoito tehdään yksilöllisen tarpeen mukaan 4-5 kerran sarjahoitona 2-3 viikon välein. Jatkossa sitä voidaan tehdä ylläpitohoitona 1-2 kertaa vuodessa.

Asiakas EI SAA kosteuttaa tai kastella hoidettua aluetta 5 tuntiin hoidon jälkeen. Kotihoitona suositellaan käyttämään Skin repair tai Anti-aging-voidetta sekä Face lift -seerumia koko hoitojakson ajan sekä käyttämään aurinkosuojaa.

Karboksiterapia

Karboksiterapia 86 €   
sarjahoidot:
4 kertaa  332 €
5 kertaa  399 €
6 kertaa  462 €
7 kertaa  518 €
8 kertaa  559 €

Ihonhoitotuotteet Caramell kaupasta

Muistathan hoitaa ihoa myös kotona. Voit ostaa upeita ihonhoitotuotteita myös Caramell kaupasta tai hoitokäynnin yhteydessä Kaunis Caramellista.

 

Lisäpalvelut kasvohoidon yhteydessä

Timanttihionta                             20 €

Ultraääni                                        20 €

Suurtaajuuslaite                          20 €

Valoterapia                                    20 €

Silmänympäryshoito                    8 €

Kaula ja decoltee alueen kosteuttava hoito 15 €

Ihotyypin mukainen ampulli     5 €

Puhelin

044 239 5270

Osoite

Lintuvuorentie 12
45700 Kuusankoski

(Kouvola)

Avoinna sopimuksen mukaan.