hyvinvoivat jalat

JALKAHOIDOT

Kaunis Caramellin jalkahoidot

Keskiverto ihminen kävelee noin 10 tuhatta askelta päivässä. Jalkahoito onkin tärkeää niin terveille kuin ongelmajaloille. Hoidossa olisi hyvä käydä neljä kertaa vuodessa ja ongelmajalat vaativat usein hoitoa vielä tiuhempaan tahtiin. Myös säännöllinen kotihoito on tärkeää ja löydät siihen toimivat tuotteet hoitolastani.

Yleisin asiakkaan ongelma jalkahoitolassa on kuiva iho. Koska jalkojen ihossa ei ole talirauhasia, se ei rasvoitu kuten iho muualla kehossa. Jalkojen ainutlaatuisen anatomian ja toistuvan käytön vuoksi ei ole yllätys, että iho- ja kynsiongelmat ovat yleisiä. Näiden ongelmien hoidossa ja korjaamisessa on kysymys yhtä paljon terveydestä kuin kauneudesta. 

Kun jalkojen iho on liian kuiva sekä halkeilee tai hilseilee, jalat eivät ole vain rumat ja epämiellyttävän tuntuiset, vaan ne ovat myös voimakkaasti riskialttiita vaurioille ja infektioille. Kuivien jalkojen syyt ovat moninaisia. Tämän päivän elämäntavat ovat suuri syyllinen useimmille asiakkaille. Kova liikunta, huonot kengät tai jopa jatkuva seisominen varsinkin silloin, jos asiakas on ylipainoinen. Nämä kaikki syyt rasittavat jalkoja ja voivat johtaa kuivumiseen ja kovettumien muodostumiseen. Jopa uiminen voi laukaista kuivumisen, kun kuuma vesi ja kovat saippuat poistavat kosteuden iholta. 

Ympäristö on toinen altistava tekijä jalkojen ongelmille – mihin aikaan vuodesta tahansa. Pitkittynyt kesä ja auringolle altistuminen sekä kuiva sisälämmitys talvikuukausina edistävät  ihon kuivumista. 

Jotkin kuivien jalkojen syyt eivät ole asiakkaan hallinnassa. Genetiikka, ikääntyminen ja jopa raskaus voivat johtaa kuivaan ihoon jaloissa. Myös verenkiertoa rajoittavat sairaudet, kuten diabetes, sekä muut sairaudet, kuten psoriaasi, ekseema, sieni-infektiot ja jopa vitamiinin puutos (ja niiden hoitoon käytettävät lääkkeet) johtavat usein äärimmäiseen kuivuuteen. Näissä tapauksissa hoito on ensiarvoisen tärkeää, koska hoitamaton kuiva iho voi johtaa mikrovaurioihin, jotka voivat mahdollisesti aiheuttaa bakteeri-, sieni- tai virusinfektion. Tämä puolestaan voi johtaa vakaviin seurauksiin – erityisesti immuunipuutostilaa sairastavilla. Myös autoimmuunisairauksissa käytettävät biologiset lääkkeet voivat vaikuttaa jalkojen ihoon.

Kaunis Caramell on avoinna sopimuksen mukaan, joten varaa rohkeasti oma aikasi soittamalla numeroon 044 239 5270 tai lähettämällä vaikka WhatsAppia.

Footlogix

Jotta jalan ihon syviin kerroksiin siirtyy kosteutta, vaaditaan uusimpia, tieteellisesti todistettuja ainesosia sekä mekanismi, jolla nämä ainesosat voidaan toimittaa syvälle ihon kerroksiin. Tästä syystä hoitolassani käytetään Footlogix tuotteita.

Footlogix® on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, jossa “medi meets pedi”, lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen. Sen kehittäjä on jalkojenhoidon pioneeri Dr. Katharin von Gavel, jolla on yli 25 vuoden kokemus jalkojen hoidosta. Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä sekä lääketeollisuuden että jalkojenhoidon ammattilaisten mutta myös asiakkaiden kanssa. Footlogix® perheen niin ammatti- kuin jälleenmyyntituotteilla saadaan aikaan mullistavia tuloksia kaikissa jalkojen ihon erilaisissa tilanteissa, olipa sitten kysymyksessä kuivat jalat, monenlaiset ikääntymisen aiheuttamat ongelmat, elämäntapa tai diabetes. Tuotteita on helppo käyttää, niiden hinta/laatusuhde on hyvä ja tulokset ovat näkyviä. Footlogix-sarjan tuotteiden valmistamisessa käytetään ainutlaatuista Dermal Infusion Technology® (DIT) eli DIT-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet saadaan kulkeutumaan tehokkaasti kaikkiin ihon kerroksiin.

Kaunis Caramell on avoinna sopimuksen mukaan, joten varaa rohkeasti oma aikasi soittamalla numeroon 044 239 5270 tai lähettämällä vaikka WhatsAppia.

sandaalit ja tuotteet

Jalkahoitohinnasto

Jalkahoidot

Jalkahoito                         55 €
Jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys, kovettumien ja känsien poisto, hieronta ja rasvaus

Jalkahoito, pitkä            68 €
Kun jalkasi vaativat pidemmän hoitoajan esim. kovettumien takia tai haluat nauttia pidemmästä hieronnasta.
Jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys, kovettumien ja känsien poisto, hieronta ja rasvaus

Varpaankynsien leikkaus ja ohennus       28 €
Ei sisällä muuta hoitoa

Lakkaus + lakka jalkahoidon yhteydessä  8 €

Spa jalkahoito                60 €
lakkauksella +8 € sis. lakka
Kun jaloissa ei ole hoidettavia ongelmia, mutta haluat saada hemmottelua sekä pitkän jalkahieronnan ja parafiinin. Myös kynsien lakkaus halutessasi.

Lisätietoja löydät ”Vartalohoidot ja hieronnat” -sivulta.

Jalkahoitotuotteet Caramell kaupasta!

Upeita jalkahoitotuotteitamme saat ostettua jalkahoitokäyntisi yhteydessä tai Caramell verkkokaupastamme. Klikkaa jalkahoitotuotteisiin, tutustu ja tilaa.

Puhelin

044 239 5270

Osoite

Lintuvuorentie 12
45700 Kuusankoski

(Kouvola)

Avoinna sopimuksen mukaan.