Time Control Anti-Age kasvohoitosetti

6,50 

Time Control Re-new Your Skin – anti-aging kasvojenhoito kokonaisuus ikääntyvälle ja uudistusta kaipaavalle iholle. Helppo ottaa mukaan matkalle tai mökille eikä kotonakaan useamman setin säilytys vie tilaa, nimittäin yhteen pakkaukseen on mahdutettu kuorintalappu, naamio ja Q 10 hoitovoide.

AHA-hapolla kuorit kasvot hellävaraisesti mutta tehokkaasti jättäen ihon ihanan sileäksi. Time Control – kuitukangasnaamio rauhoittaa ja kosteuttaa tehokkaasti kuoritun ihon. Time Control Q10 Phytocomplex Cream – kiinteyttävä hoitovoide auttaa stressaantunutta ryppyistä ihoa aktivoimaan aineenvaihduntaa ja uusien solujen muodostumista. Phytocomplex-tuotteet myös suojaavat ihoa ilmansaasteilta sekä hidastavat ennenaikaista vanhenemista.

Varasto loppu

Uudista ihosi TIME CONTROL kasvojenhoitosetin avulla.

Käyttö: Kuori iho hellävaraisesti kuorintalappua apuna käyttäen. Hiero ensin lapun pistepuolta iholle yhden minuutin ajan. Sen jälkeen käännä lappu toisinpäin ja hiero iholle yhden minuutin ajan. Levitä Time Control – kosteuttava ja rauhoittava kuitunaamio kasvoille tasaisesti painellen se ihoon kiinni. Viimeistele hoito levittämällä Q 10 Phytocomplex -voidetta kasvoille. Voide edistää ihon toimintoja, uudistaa ja kiinteyttää ihoa.

Ostoskori