TheraCare® hoitovoide iho vaurioihin ja näppylöihin

23,00 

THERACARE Skin Control Gel on desinfioiva ja antiseptinen erikoistuote paikallisten iho-ongelmien ja vaurioiden hoitoon, kuten finneihin, hyönteistenpistoihin, tulehduksiin, rokahtumiin, haavaumiin ja yleensä kaikkialle, missä iho on vaurioitunut.

THERACARE Skin Control Gel on ihoystävällinen geeli. Se sitoo tehokkaasti itseensä
haitalliset saasteet, iholle vieraat aineosat ja elatuspohjana toimivat valkuaisaineet. Puhdistaa ongelma-alueen, suojaa ihon ärsytyksiltä ja nopeuttaa ihon uudistumista. THERACARE Skin Control Gel sisältää guaja-azuleenia (ei allergisoiva), jonka rauhoittava vaikutus on
tieteellisin tutkimuksin todistettu. Koko 7,5ml

Varasto loppu

IHO-ONGELMAT:

FINNIT – IHOMADOT – MIILIUMIT:
Levitä THERACARE välittömästi poistokäsittelyn jälkeen paikallisesti. Iho rauhoittuu, eikä puristusjälkiä muodostu.

PIENET HAAVAT – HAAVAUMAT – ROKAHTUMAT:
Levitä suoraan kohteeseen, myös pieniin verenvuotoihin (esim. parranajon aiheuttama) ja toimi käyttöohjeiden mukaan. Muista, että kuivunutta kerrostumaa ei poisteta, mikäli käytetään sidosta.

HYÖNTEISTEN PISTOT ja PUREMAT:
Mitä nopeammin THERACARE levitetään infektoituneelle alueelle, sitä nopeammin ja tehokkaammin se vaikuttaa. Kutina lakkaa heti ja turvotus laskee.

SUUNPIELTEN HALKEAMAT – HUULIRAKKULAT:
Levitä THERACARE ja toimi käyttöohjeiden mukaan. Toista käsittely n. 3 kertaa / vuorokausi. Varo geelin joutumista suuhun, tai limakalvoille.

KASVIEN ÄRSYTYKSET – NOKKOSENPOLTOT:
Suurten ihoalueiden joutuessa kosketukseen ärsyttävien kasvien kanssa, levitetään koko alueelle tasainen ja ohut kerros THERACARE geeliä ja toimitaan muuten käyttöohjeiden mukaan. Iho rauhoittuu ja turvotus tasaantuu.

SYYLÄT:
Syylienpoiston jälkeen, olipa poistomenetelmä mikä tahansa, levitä THERACARE suoraan poistoalueelle ja toimi käyttöohjeiden mukaan.

MUUT TULEHDUS ALUEET:
Käytä THERACARE geeliä missä on tulehdus tai tulehtumisen vaara (esim. kynsivallit, ”kissankynnet”, liian lyhyeksi tai väärin leikatut kynnet, jalkasieni, liian ohueksi hiotut kovettuma-alueet jne.). Toimi käyttöohjeiden mukaan.

KÄYTTÖ:

TÄRKEÄÄ! Theracare-geeli levitetään aina hyvin kuivatulle rikkoutuneelle alueelle. Poista kohteesta mahdollinen tihkuva kudosneste.

  1. Aukaise uusi putkilo korkissa olevalla piikillä.
  1. Annostele geeli levittämättä suoraan putkilosta iholle, vaurioituneeseen kohteeseen. Geeliä ei saa levittää iholla vaurion päällä ohueksi kerrokseksi, vaan se jätetään sellaiseksi kuin se putkilosta ulos tulee (paksuhko kerros).
  2. Vaaleansininen Theracare-geeli muuttuu iholla muutamassa minuutissa vaaleaksi kiteiseksi jauhomaiseksi kerrokseksi.
  3. Anna vaikuttaa vähintään 5-15 min, kunnes geeli on täysin kuivunut.
  4. Halutessasi kuivuneen geelin iholla näkymättömäksi, taputtele keyesti sen päälle esim. kosteusvoidetta, tai kostuta vedellä ja poista jauhe. Muissa tapauksissa Theracare-geelin kuivunut vaalea jauhe saa vaikuttaa kohteessa vaikka yön yli.

HUOM! Puhdista putkilonsuun kierteet huolellisesti geelistä ja sulje putkilo välittömästi käytön jälkeen. Tällä toimenpiteellä estetään geelin kuivuminen putkiloon. Mikäli geeli on päässyt kuivumaan ja muuttunut kovaksi toimi seuraavasti:

  • Aukaise korkki ja pese se sisältä puhtaaksi, sekä puhdista huolellisesti putkilonsuun kierteet.
  • Sulje korkki huolellisesti.
  • Upota suljettu putkilo 60 asteiseen veteen (toimenpiteen voi tehdä yhteensä vain 2 x / putkilo, jonka jälkeen aktiiviaineet geelissä tuhoutuvat ja tuote on mitätön).
  • Kovettunut geeli on lämpökäsittelyn jälkeen taas juoksevaa ja kirkasta.

THERACARE Skin Control Gel: Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Tulenarkaa. Varottava tuotteen joutumista silmiin ja suuhun. Ei saa käyttää alle 3 vuotiaille lapsille, eikä raskauden aikana.

 

 

Ostoskori